Site-ul www.hotel-bistrita.ro este proprietatea S.C. Bistrita S.A., denumită în continuare Hotel Bistrita şi este protejat prin legislaţia românească şi internaţională a drepturilor de autor. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Hotel Bistrita ofera utilizatorului acces partial pe site-ul www.hotel-bistrita.ro pentru a se informa si a efectua rezervari.

Dreptul de a crea o legătură web (link) - către www.hotel-bistrita.ro este limitat şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Hotel Bistrita sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Drepturi de autor
 Aveţi permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe şi alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială.
 Folosirea fără acordul Hotel Bistrita a oricăror elementelor enumerate mai sus in alte scopuri fara acordul "Hotel Bistrita" se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Politica de utilizare a site-ului
Prin accesarea şi utilizarea acestei pagini, vă asumaţi riscul şi responsabilitatea totală pentru utilizarea ei şi a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Hotel Bistrita nu garantează că pagina va funcţiona neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate.
Ofertele prezentate pe site au caracter informativ, nici una din informaţiile ori datele prezentate nu creează obligaţii în sarcina companiei.
Rezervările făcute prin intermediul site-ului vor fi verificate iar în cazul în care considerăm că datele sunt corecte şi reale vă vom contacta pentru confirmare.

Confidenţialitate asupra datelor personale
Hotel Bistrita se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale acestora catre terţi.
Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de rezervari, respectiv: nume, prenume, număr de telefon, domiciliul şi adresa de email.
Prin completarea şi trimiterea formularului de contact/ofertă/rezervare de pe site, sunteţi de acord că numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a Hotel Bistrita, care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăti ulterioare faţă de persoana dvs.
Pentru orice detalii vă rugăm să ne contactaţi.

S.C.  Bistrita S.A.
Date fiscale: RO563004 - J06/171/1991
Adresa: Bistrita, jud. Bistrita nasaud, PIATA PETRU RARES 2
Footer: semnatura