Folosirea acestui website implică acceptarea politicii de confidențialitate de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenție a acesteia.

Compania care administrează acest site este S.C. Bistrita S.A

 S.C. Bistrita S.A respectă caracterul privat și securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarui utilizator care vizitează sau comandă produse din acest magazin.

Scopul colectării datelor este:

emiterea documentele fiscale ale tranzacției conform legii in vigoare;
informarea clienților privind starea rezervărilor;
evaluarea serviciilor oferite;
pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Refuzul de a oferi aceste date duce la imposibilitatea procesarii comenzilor.

 

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele tale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

 S.C. Bistrita S.A se obligă sa nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la date personale. Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

Everyone who plays on crash gambling will get a nice bonus today!
Footer: semnatura